Flexwerken als een Koning

Ben jij ook zo klaar met werken in een saai en stoffig kantoor? Inspiratieloos en lelijk interieur? Vieze koffie uit de automaat? Of werk je vanuit huis, maar komen de muren op je af? Hangen er  kinderen om je nek en moet je nog stofzuigen?

Ben jij ook zo klaar met werken in een saai en stoffig kantoor? Met inspiratieloos en lelijk interieur? Vieze koffie uit de automaat? Of werk je vanuit huis, maar komen de muren op je af? Hangen er twee kinderen om je nek en moet je nog stofzuigen?

Kom dan schuilen in ons Paleis. Hier kun je in alle rust werken en krijg je de royal treatment die jij verdient. Werken in een fijne sfeer met ruime werkplekken. We doen er alles aan om jou zo prettig mogelijk te laten werken. Bijvoorbeeld met een extra scherm, een printer, een vergaderruimte en een privé belkamer. Maar ook met goede koffie, een versbereide lunch en een welverdiende borrel aan onze bar.

Video afspelen

Royal treatment

Ja, we gaan jou in de koninklijke watten leggen! Met persoonlijke aandacht maar zonder te veel poespas. Zo betaal je bij ons niet per minuut. We kijken naar wat het beste bij jou past, we hebben keuze uit voordelige dagkaarten en stempelkaarten. Ben je een echte Koning dan kun je onbeperkt komen werken!

Dagkaarten

Halve dagkaart

4 uur
10
  • Snelle Wifi
  • Ruime Flexwerkplekken

Hele Dagkaart

langer dan 4 uur
15
  • Gratis gebruik extra scherm
  • Gratis 1 koffie of thee
Abonnement

Onbeperkt

Koning € 249

Dit abonnement en alle stempelkaarten zijn inclusief één gratis koffie of thee naar keuze per bezoek.

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.