Een borrel of feest?

Het was een lange, maar fijne dag. Je werk is af. Kijk, dan heb je een borrel verdiend! Of heb je iets te vieren met vrienden of collegas? Reserveer dan ons café 

café

Ontspan in onze huiskamer

Geen werk zonder honing: na inspanning komt ontspanning! Plof neer op een van onze retrostoelen of -banken en speel een potje Mario op onze old school-Nintendo. Lees de krant of draai een plaatje op onze pickup. Even pauze en genieten van een drankje en hapje in ons café met fijne huiskamersfeer.

Borrel?

Borrelen in koninklijke sferen. Sluit de dag af in stijl en kom een drankje doen met je collega’s.

Je kunt ons café reserveren van maandag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur, in het weekend de hele dag en tot in de late uurtjes.

Personeelsuitje?

Organiseer bij ons je teamdag, uitje of bedrijfsfeest!

Van creatieve workshop tot wijnproeverij, van culinair koken met onze chef tot een rondleiding bij museum Het Schip, van tekencursus tot graffiti workshop . Combineer het met met een heerlijke sit down of walking dinner.

Feestje?

Iets te vieren? En nog geen locatie gevonden voor je bruiloft of babyshower? Een bierproeverij organiseren of samen koken met vrienden? Je eerste grijze haar gevonden of is je cavia jarig? Niets is ons te gek!

Catering

We bieden tal van cateringmogelijkheden. Ontbijt, lunch, diner of bites? Regelen we. Bovendien kunnen we aan onze bar elk drankje naar wens voor je bereiden. Op basis van jouw wensen maken we een cateringvoorstel op maat. De klant is koning!