Het Naaipaleis & kleding-ruil winkel “je kan de kleren krijgen”. Vanaf 9 januari elke week.

Het Naaipaleis & kleding-ruil winkel “je kan de kleren krijgen”. Vanaf 9 januari elke week.

811 811 mensen hebben dit evenement bekeken.
Gratis

Het Naaipaleis is dé plek waar creativiteit, duurzaamheid en gezelligheid samenkomen. Hier kun je niet alleen kleding ruilen, maar ook samen met anderen kleren repareren of aan je naaivaardigheden werken tijdens onze lessen. Heb je geen ervaring? Geen probleem, wij helpen je graag op weg!

Daarnaast kun je leren hoe je oude kledingstukken, zoals vergeten truien, oude gordijnen of kapotte jeans, kunt upcyclen tot iets nieuws en unieks. Samen met kledingkunstenaar Wolf Hekkema toveren we die items om tot prachtige, op maat gemaakte creaties. Weggooien is zonde – steek je oude kleding in een nieuw jasje!

Kom je gewoon voor de gezelligheid? Ook dat kan! Ons naaicafé is de perfecte plek om te ontspannen met een drankje en een hapje.

In het Naaipaleis bepaal je zelf wat je betaalt. Iedereen is welkom, ongeacht je budget.

We zijn ook op zoek naar naaibuddies en kledingdonaties. Heb je kleren die je niet meer draagt of stoffen die liggen te verstoffen? Vanaf nu kun je al kleding doneren! Wij kunnen alles gebruiken! Daarnaast zoeken we ook vrijwilligers die willen helpen met de naailessen en in de winkel.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@hetarbeiderspaleis.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

9 januari 25 , 19:00 aan
9 januari 25 , 00:00

Share With Friends